dijous, 31 de gener del 2013

Vine a donar la benvinguda a la Biblioteca Antoni Comas!



El 3 de febrer la Biblioteca Antoni Comas obrirà les portes amb una inauguració que comptarà amb la participació de diferents col·lectius i entitats de la ciutat.





Els actes començaran a les 10 h del matí amb dos cercaviles que aniran cap a la nova biblioteca. La Família Robafaves sortirà des de l’Ajuntament, mentre que la cercavila amb els gegants de Rocafonda, l’Esperança i Ciutat Jardí, Les Santes-Escorxador, el Palau i l’Havana ho faran des de la plaça de Rocafonda fins a la Biblioteca. A aquests els acompanyaran personatges del món de la literatura i el cinema de tots els temps, amb la participació de l'Aula de Teatre, i la música dels Xarop de Canya.

Dins el recinte de l'antic escorxador la Família Robafaves ballarà davant els assistents. A continuació hi haurà una actuació de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró, que donarà pas als parlaments i la inauguració oficial.

Tot seguit s'obriran les portes per visitar la biblioteca, mentre a fora hi haurà un espectacle familiar amb els Xarop de Canya.

Per més informació podeu consultar el programa d'activitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada